Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق شیراز گفت: با شناسایی و رفع عیب 5958 کنتور معیوب در آزمایشگاه مرکزی این شرکت منجر به 51/010/600/000 ریال صرفه جویی شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، حسین صالحی در جمع خبرنگاران، از تشدید اقدامات برنامه ریزی شده برای مدیریت و بهینه سازی مصرف انرژی برق در ایام تابستان خبر داد و گفت: در راستای اهداف کنترل مصرف غیر مجاز مشترکین جمع آوری ریسه های برق از مراکز تجاری و همچنین دستکاری کنتور و  جمع آوری کنتور های معیوب در بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
او خاطرنشان کرد: طی یکسال گذشته اقدامات مرتبط با مدیریت مصرف انرژی برق، منجر به صرفه‌جویی بالغ بر 250 مگاوات شده است. صالحی با اشاره به اینکه افزایش تمایل افراد به حضور در بازارهای مالی رمزارزها، منجر به افزایش تقاضا برای نصب دستگاه‌های ماینر همراه بوده است، گفت: طی یکسال گذشته بالغ بر4700 دستگاه استخراج رمز ارز، که به شکل غیرقانونی در نقاط مختلف تحت مدیریت توزیع برق شیراز نصب شده بود، کشف و ضبط شده است. وی با اشاره به همکاری تنگاتنگ شرکت توزیع نیروی برق شیراز با دستگاه‌های قضایی و انتظامی در شناسایی و برخورد قانونی با متخلفان در این زمینه، گفت: سوءاستفاده برخی مشترکان از انرژی برق و اقدام به استخراج رمزارز، طی یکسال گذشته منجر به خسارت قابل توجهی به شرکت توزیع برق شیراز شده است. صالحی با بیان اینکه وارد شدن این حجم از خسارت به دلیل مصرف غیرمجاز 6800  مگاوات ساعت انرژی برق بوده است، یادآور شد: طی یک سال اخیر4700  دستگاه ماینر غیرمجاز با هماهنگی قضایی توسط ماموران انتظامی در نقاط مختلف تحت مدیریت شرکت کشف و ضبط شده است. طرح شناسایی و برخورد با سوءاستفاده کنندگان از برق و نصب کنندگان دستگاههای استخراج رمزارز غیرقانونی، همچنان با جدیت ادامه دارد. معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق شیراز  اضافه کرد: یکی از راهکارهای کاهش هزینه برای مشترکان حذف بار پنهان است، که این امر با خروج کامل دستگاهها از جریان برق حاصل میشود، زیرا این دستگاهها در زمان حالت آماده به کار (standby) با توجه به توان مصرفی بین 5 تا 30 درصد توان نامی برق مصرف خواهند کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فارس شرکت توزیع انرژی برق برق شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۹۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است

به گزارش خبرنگار مهر، محسن افشارچی صبح چهارشنبه در آئین آغاز به کار بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق که در دانشگاه زنجان برگزار شد، تحقق مدیریت مصرف انرژی را در گرو حرکت به سمت هوشمندسازی این عرصه عنوان کرد و گفت: متأسفانه همه ساختارها و فرآیندها در کشور به صورت غیربهره‌ور در کشور شکل گرفته است.

وی یکی از دلایل اصلی در غیر بهره‌ور بودن ساختارها و فرآیندها را که به قبل از انقلاب برمی‌گردد، ناشی از متکی بودن به اقتصاد نفت عنوان کرد و افزود: یکی از عرصه‌هایی که باید به سمت هوشمندسازی حرکت کند، بحث توزیع برق است؛ چرا که این رویکرد منجر به مدیریت مصرف در حوزه انرژی خواهد شد.

دبیر علمی این کنفرانس نیز با بیان اینکه بیش از ۱۰۰۰ نفر در این کنفرانس بین‌المللی شرکت کردند، یادآور شد: ۲۷۹ مقاله در این کنفرانس پذیرش شد که داوری این تعداد مقاله را ۵۷۰ داور از سراسر کشور بر عهده داشتند.

علی ابدالی با اشاره به اینکه ۱۰ مقاله برتر فارسی در دو ژورنال و ۱۰ مقاله برتر انگلیسی نیز با داوری مجدد به چاپ خواهد رسید، خاطرنشان کرد: در کل ۸۲۱ مقاله به این کنفرانس ارسال شد که افزایش ۹ درصدی داشت.

گفتنی است، بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع برق به میزبانی شرکت توزیع برق زنجان در دانشگاه زنجان در حال برگزاری است و بیش از ۱۰۰۰ نفر از سراسر کشور از بخش دولتی صنعت برق، بخش خصوصی و دانشگاهی طی سه روز برگزاری این کنفرانس حضور خواهند داشت.

کد خبر 6094163

دیگر خبرها

  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!