Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حسین صالحی معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق شیراز گفت: همانند سال‌های گذشته و با هدف مدیریت مصرف و ممانعت از سوء مصرف برق، از ابتدای خرداد ماه طرح شناسایی و جمع‌آوری ریسه‌های روشنایی و چتر نور در نقاط مختلف تحت مدیریت شرکت توزیع نیروی برق شیراز آغاز شده است و همچنان ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه از ابتدای خرداد تاکنون، بیش از ۹۰۰ ریسه و چتر روشنایی در شیراز جمع آوری شده است، گفت: حجم برق مصرفی این میزان ریسه و چتر روشنایی جمع‌آوری شده، برابر با نیاز روزانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ مشترک برق بخش خانگی است.

این مقام مسئول بیان کرد: در این مدت، ۱۰ گروه عملیاتی به استعداد ۴۰ نیروی انسانی در مناطق شناسایی شده کلانشهر شیراز، عملیات اجرایی جمع‌آوری ریسه‌های روشنایی و چترهای نوری را دنبال کرده اند.

صالحی با ابراز گلایه نسبت به توسعه استفاده از ریسه و چتر روشنایی توسط فعالان صنفی مختلف در شیراز، گفت: هدف از اجرای این طرح که سال‌های قبل هم با دستور دادستانی اجرا شده بود، صیانت از منابع انرژی و ممانعت از هدر رفت بیت المال و ایجاد امکان خدمت رسانی مطلوب به همه شهروندان و مشترکان برق است.

او با تاکید براینکه تامین روشنایی مقابل محل کسب و پیشه، جزو حقوق شهروندی است، گفت: استفاده از ریسه روشنایی و چتر نور، نه تنها تامین کننده این منظور،(روشنایی مقابل محل کسب و پیشه)، نیست بلکه زمینه‌ساز هدررفت انرژی برق خصوصا در شرایط کنونی است.

صالحی با اشاره به اینکه مصرف بالای انرژی برق در بخش هایی غیر از تولید، نمی تواند یک شاخص برای ارزیابی سطح رفاه جامعه باشد؛ گفت: مصرف انرژی باید در مسیر تامین رفاه و افزایش سطح کیفی زندگی شهروندان دنبال شود؛ بالا بودن سرانه مصرف، قطعا نشانه بالا بودن سطح رفاه نیست.

این مقام مسئول در شرکت توزیع برق شیراز با بیان اینکه سرانه مصرف انرژی برق در ایران نسبت به میانگین جهانی بسیار بالا است، گفت: یکی از دلایل مهم در بالا بودن سرانه مصرف انرژی برق، قیمت پائین آن نسبت به هزینه تولید است.

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق شیراز، مقابله قانونی با مشترکانی که بیش از حد متعارف مصرف برق دارند یا کسانیکه از برقهای مجاز استفاده غیرمجاز کرده و افرادیکه اقدام به استفاده غیرمجاز از شبکه توزیع برق کنند را یک راهکار برای مدیریت مصرف و توزیع عادلانه و مناسب و مطلوب انرژی برق دانست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توزیع برق شیراز دستگاه قضایی شرکت توزیع انرژی برق برق شیراز جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۵۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انشعابات گاز علت اصلی هدر رفت انرژی

حسن مرادی استاد دانشگاه و کارشناس انرژی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه کشور ما یکی از پر مصرف ترین کشور های دنیا در مصرف گاز است، گفت: ما دومین کشور دارای ذخایر و منابع گازی هستیم اما مصرف انرژی در کشور بسیار بالاست، که آن هم دلایل متعددی دارد.

وی ادامه داد: مهمترین دلیل مصرف بالای گاز در کشور ما به قبل از انقلاب باز می گردد، زمانی که لوله کشی گاز به صورت رایگان انجام شد مردم گمان بردند که گاز نعمتی لایزالی و پایدار است و خبر نداشتند در کشور هایی که لوله کشی گاز وجود دارد با چه سختی این گاز را به مصرف می رسانند بنابراین بر اساس عادت نا مانوس و بدون مطالعه مصرف گاز به شدت افزایش پیدا کرد.

این کارشناس انرژی یادآور شد: یکی از دلایل مهم هدر رفت انرژی در کشور را می توان بخاری های گازی غیر استاندارد عنوان کرد.

وی ادامه داد: بر اساس محاسبه ای که در دولت های یازدهم تا سیزدهم انجام شده است نشان می دهد ۲۵ میلیون بخاری در کشور وجود دارد که اکنون این تعداد بیش از ۲۵ میلیون بخاری است که منجر به هدر رفت گاز می شود.

مرادی با بیان اینکه متاسفانه هیچ مکانیزم صحیحی برای استفاده از بخاری وجود ندارد، یادآور شد: در بسیاری از روستا ها به علت بزرگ بودن خانه های روستایی ۵ تا ۶ بخاری در هر خانه مورد استفاده قرار می گیرد که در این صورت حجم بالایی از گاز مورد استفاده قرار می گیرد و دولت باید برای این موضوع تدبیری در نظر بگیرد.

این کارشناس انرژی توضیح داد: دولت یازدهم و دوازدهم بنا داشتند طی برنامه هایی با کمک شرکت بهینه سازی سوخت این ۲۰ میلیون بخاری فاقد استاندارد را اصلاح کنند اما متاسفانه جز ۱۰ هزار بخاری نتوانستند بخاری بیشتری تولید کنند زیرا قیمت بالایی داشت و هر کسی قدرت خرید آن را نداشت و حتی این ۱۰ هزار بخاری که با روش جدید ساخته شده اند به آموزش و پرورش هدیه شده است.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر بخاری های غیر استاندارد نانوایی های غیر استاندارد، فلر ها وموتورخانه های غیر استاندارد منجر به هدر رفت و پرتی گاز می شود به همین دلیل باید خود را با آخرین فناوری های روز دنیا تطبیق دهیم تا بتوانیم این ثروت خدا دادی را به صورت بهینه استفاده کنیم.

کد خبر 6093137 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • اجرای همزمان ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در راه‌های استان مرکزی
  • رونمایی از پویش با انرژی در یزد
  • بیش از یک تُن مواد غذایی غیربهداشتی کشف و جمع‌آوری شد
  • ۶۳۰ پنل‌خورشیدی بین عشایر ایلام توزیع می‌شود
  • توزیع پوشاک بین مددجویان بهزیستی یزد
  • به محض ترک قند و شکر در بدن چه می‌شود؟
  • انشعابات گاز علت اصلی هدر رفت انرژی
  • جمع‌آوری روغن غیر قابل مصرف انسانی در چهارمحال و بختیاری
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود