Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق شیراز با بیان اینکه تمام مشترکان برق در بخش‌های خانگی و تجاری (سایر مصارف) در برابر حوادث ناشی از اختلال در تامین و توزیع برق، بیمه هستند، توضیحاتی را در این خصوص ارائه داد.

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، حسین  صالحی در جمع خبرنگاران ااظهارداشت: با اهتمام شرکت توانیر، مشترکان برق خانگی و سایر مصارف (تجاری) در برابر خسارت‌های جانی و مالی ناشی از اختلال در شبکه برق، بیمه شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی اضافه کرد: براین اساس، هر مشترکی که به دلیل قطع برق، نوسان ولتاژ و حوادث شبکه توزیع برق، با خسارت‌های مالی و جانی مواجه شوند، می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات، نسبت به دریافت خسارت از بیمه اقدام کنند. صالحی با بیان اینکه تنها مشترکان با تعرفه خانگی و تجاری، مشمول این بیمه هستند، گفت: این بیمه شامل همه مشترکان در نقاط شهری، روستایی و عشایر بوده و کل عرصه و اعیان و مشاعات واحدهای مسکونی و تجاری را در بر می‌گیرد. او با یادآوری اینکه، خسارت تنها مربوط به مالک واحدهای تجاری و مسکونی نیست و اشخاص ثالث خسارت دیده را هم شامل می‌‎شود، گفت: براین اساس، افرادی که به واسطه اختلال در خدمات رسانی برق، دچار خسارت مالی یا جانی اعم از مصدومیت، نقص عضو و فوت شوند، امکان دریافت خسارت را خواهند داشت. صالحی با بیان اینکه مشترکان برای دریافت خسارت باید به سایت بیمه، https://bime.tavanir.org.ir مراجعه و اطلاعات و مدارک خواسته شده را بارگذاری کنند، گفت: کارشناسان بیمه بر اساس اطلاعات دریافتی از مشترک، نسبت به بررسی پرونده و تعیین میزان خسارت اقدام خواهند کرد. معاون شرکت توزیع نیروی برق شیراز خاطرنشان کرد: این بیمه تنها مربوط به انشعابهای قانونی است و انشعابهای غیرمجاز مشمول بیمه نخواهند بود. ویگفت: براساس تفاهمنامه مبادله شده با بیمه، پرداخت خسارت مالی شامل کل وسایل ثابت برقی نظیر تلویزیون، کامپیوتر، یخچال و یا سیستم‌های مورد استفاده در مشاعات ساختمان نظیر آسانسور، پله برقی است. صالحی با بیان اینکه در بیمه مشترکان، نوع تعرفه برق ملاک است نه میزان قدرت و آمپراژ برق دریافتی، گفت: سال گذشته 470 مشترک نسبت به ثبت درخواست خسارت اقدام کردند و 253 مورد از آنها منجر به پرداخت خسارت شده است. معاون توزیع برق شیراز با اشاره به اینکه تعداد از پرونده‌ها به دلیل نقص مدرک، همچنان مفتوح و در انتظار تکمیل مدارک است، گفت: تعداد 98 مورد از تقاضاها به دلیل تکراری بودن، مشترک غیرمشمول و .... رد شده است. صالحی با بیان اینکه مشترکان با تعرفه های صنعتی و کشاورزی مشمول این بیمه نیستند، اضافه کرد: شرکت توزیع نیروی برق شیراز در تلاش است که این بخش از مشترکان را نیز در قالب بیمه مسئولیت مدنی، تحت پوشش قرار دهد. انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا برق خدمات رسانی کشاورزی پوشش فارس برق شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۳۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه کارگاه آموزشی اصلاح الگوی تولید و ارتقای بهره روی آب و خاک در بیرجند گفت: سال گذشته در کشور حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان پرداخت شده و هم اکنون نیز کارشناسان بیمه در حال برآورد خسارت در مناطق مختلف که به دلایلی همچون سیل و دیگر حوادث دچار خسارت شده اند هستند.

کریمی افزود: ۴ میلیون هکتار از اراضی کشور تحت پوشش بیمه قرار دارد که عمدتا هم غلات، گندم و جو است.

وی همچنین از خرید یک میلیون تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان توسط شرکت غله و بازرگانی دولتی در کشور خبر داد و افزود: برداشت گندم و جو و محصولات پاییزه در کشور از جمله در استان‌های خوزستان، ایلام و سیستان و بلوچستان آغاز شده است.

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص راهکار‌های جبران کمبود علوفه در کشور نیز گفت: تلاش می‌شود این کمبود با افزایش بهره وری، تغییر شیفت کشت به سمت پاییز و استفاده از ارقام و روش‌های کم آب بر جبران شود.

کریمی افزود: نیاز خوراک دام در کشور حدود ۸۰ میلیون تن است که ده میلیون تن از مراتع، ۲۶ میلیون تن از محل تولیدات علوفه ایی و ۱۵ درصد از سایر قسمت‌ها و مابقی از واردات تامین می‌شود.

در این کارگاه آموزشی که با هدف اصلاح الگوی تولید علوفه و ارتقاء بهره وری آب و خاک برگزار شد بیش از ۲۰۰ نفر از کشاورزان، دامداران و کارشناسان کشاورزی شرکت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • اهدای جوایز نفیس برای کاهش ۱۵ درصدی مصرف در ۲۱ هفته
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • مقایسه پوشش‌های بیمه شخص ثالث در شرکت‌های مختلف در سال ۱۴۰۳
  • توسعه همکاری‌های تجاری در دستور کار کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • ۱۰ کاندیدای مشترک در سه لیست انتخاباتی تهران /کدام نامزدها خط خوردند؟ +جدول
  • پیش بینی کاهش ناترازی برق به ۱۱ هزار مگاوات
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • تداوم پیشتازی همراه اول در جذب مشترکان
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین